Θρήνος για τον 22χρονο Αντώνη που σκoτώθηκε σε τροχαίο: Σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας – «Φορέστε λευκά, φέρτε μαντολίνα»

από natasa

Η τελευταία πράξη του δράματος παίζεται σήμερα για τον 22χρονο Αντώνη ο θάνατος του οποίου συγκλονίζει την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου, στην Κρήτη. Ο 22χρονος ήταν θύμα φρικτού τροχαίου.

Το τροχαίο συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της 22ης Αυγούστου στον Βορειοανατολικό Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ). Ο 22χρονος, ο οποίος οδηγούσε ένα δίκυκλο όχημα, τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη σύγκρουση με ένα αυτοκίνητο. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος.

Μη αναστρέψιμη η κατάσταση και απόφαση για δωρεά οργάνων

Οι γονείς του, όταν ενημερώθηκαν από τους γιατρούς ότι η κατάσταση της υγείας του ήταν μη αναστρέψιμη, προχώρησαν σε μια γενναία κίνηση. Ανακοίνωσαν πως θα δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους για μεταμόσχευση, χαρίζοντας έτσι ζωή σε άλλους ανθρώπους.

Η κηδεία του 22χρονου θα γίνει σήμερα στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά στο ΠΑΓΝΗ όπου μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης συγγενείς και φίλοι θα του πουν το τελευταίο αντίο.

Η ανάρτηση της μητέρας

Την ίδια ώρα συγκλονιστική είναι η ανάρτηση που έκανε η μητέρα του 22χρονου η οποία αναφέρει: “Έχουμε γαμπρό, έναν άγγελο. Φορέστε τα καλά σας, αν θέλετε λευκά. Φέρτε ένα όμορφο λουλούδι, φέρετε μαντολίνα αλλά ούτε μία σφαίρα”.

πηγή: alldaynews.gr

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy