Φρικτό τροχαίο με νεκρό έναν 23χρονο-Σοκάρει η κίνηση του 63χρονου που τον χτύπησε

από natasa

Ο οδηγός του οχήματος κάλεσε την αστυνομία αλλά εγκατέλειψε το σημείο – Προσήλθε αργότερα στην αστυνομία

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα από το οποίο έχασε τη ζωή του ένας 23χρονος σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στην εθνική οδό Σερρών – Δράμας.

Συγκεκριμένα, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 23χρονος εξετράπη της πορείας της και χτύπησε σε διαχωριστικό στηθαίο, ενώ στη συνέχεια ο άτυχος άντρας χτυπήθηκε και από ΙΧ Φορτηγό το οποίο οδηγούσε ένας 63χρονος.

Μάλιστα, ο οδηγός του οχήματος πήρε τηλέφωνο και ενημέρωσε την αστυνομία, στη συνέχεια ωστόσο έφυγε από το σημείο αφήνοντας τον 23χρονο στο οδόστρωμα.
Αργότερα, ο 63χρονος εμφανίστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα και συνελήφθη.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Χθες (10 Αυγούστου 2023) και ώρα 04.40 περίπου, στο 38,5 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σερρών – Δράμας, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε διαχωριστικό στηθαίο και ανετράπη, με αποτέλεσμα ο 23χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας, ευρισκόμενος στο οδόστρωμα, να παρασυρθεί από Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 63χρονος ημεδαπός, ο οποίος στη συνέχεια τηλεφώνησε στο 100 και αποχώρησε από τον τόπο του ατυχήματος, πριν την άφιξη της Αστυνομικής Αρχής.
Αποτέλεσμα του τροχαίου ατυχήματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 23χρονου οδηγού της μοτοσικλέτας. Ο 63χρονος οδηγός του Ι.Χ.Φ. οχήματος εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Τμήμα Τροχαίας Σερρών και συνελήφθη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy