Πάτρα: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 14χρονης Χριστίνας – Ντύθηκαν όλοι στα λευκά για να την αποχαιρετήσουν

από natasa

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο “αντίο” στην 14χρονη Χριστίνα που άφησε την τελευταία της πνοή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Το μηχανάκι που οδηγούσε 16χρονος φίλος της, ο οποίος τραυματίστηκε, συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα το άτυχο κορίτσι να δώσει γενναία μάχη στη ΜΕΘ, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης οι φίλοι της έφτασαν στον Ιερό Ναό Αγγέλων, στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών, φορώντας λευκά, για να αποχαιρετίσουν τη 14χρονη Χριστίνα που “έφυγε” από τη ζωή τόσο νωρίς, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στα αγαπημένα της πρόσωπα και ένα οδυνηρό και αναπάντητο “γιατί”.

Η οικογένεια της 14χρονης είχε παρακαλέσει εκείνους που θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη της και να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία, να είναι ντυμένοι στα λευκά για να αποχαιρετίσουν τον «άγγελό» τους, όπως και έγινε.

Οι γονείς της – όπως είχε γράψει το tempo24 – πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανα της μικρής τους Χριστίνας, δίνοντας ζωή σε ανθρώπους που το χρειάζονται.

Δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy