Πριν Λίγο: Νεκρός σε Φρικτό τροχαίο ο Γιατρός και Δήμαρχος Δοξάτου Δράμας Θέμης Ζεκερίδης – Επέστρεφε από Θεσσαλονίκη

από natasa

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο δήμαρχος και γιατρός Θέμης Ζεκερίδης

Τη ζωή του έχασε σήμερα το πρωί και ενώ επέστρεφε από τη Θεσσαλονίκη ο γιατρός και Δήμαρχος Δοξάτου Δράμας, Θέμης Ζεκερίδης, ο οποίος ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, το τραγικό περιστατικό έγινε στα όρια των Νομών Σερρών – Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της Αμφίπολης.

Ο Θέμης Ζεκερίδης είχε ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για να συνοδέψει την σύζυγο του ενόψει του ταξιδιού της στο εξωτερικό, η οποία είναι επίσης γιατρός και ταξιδεύει προς τις ΗΠΑ για συνέδριο.

Θέμης Ζεκερίδης
Θέμης Ζεκερίδης

Ο Θέμης Ζεκερίδης ήταν 70 ετών και κατέληξε στο νοσοκομείο Δράμας. Αρχικά οι διασώστες του ΕΚΑΒ κατάφεραν να τον επαναφέρουν, ωστόσο, ο δήμαρχος υπέστη δεύτερη ανακοπή και κατέληξε.

Ποιος ήταν ο Θέμης Ζεκερίδης

Ο δήμαρχος διετέλεσε διευθυντής της Β’ Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Καβάλας, ενώ είχε επίσης διατελέσει πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας και εκπρόσωπος του στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Επίσης, ήταν πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας.

Ο Θέμης Ζεκερίδης ήταν πρώτος πρόεδρος, για πολλά χρόνια, του Συλλόγου Γιατρών ΕΣΥ Καβάλας, ιδρυτικό μέλος του Σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου Καβάλας και Εκπρόσωπος των γιατρών στην Ομοσπονδία, μέλος της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας με έντονη επιστημονική δραστηριότητα και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Πανελλήνιων Επιστημονικών Εταιρειών. Άσκησε Διοίκηση, για δύο περιόδους στο ΕΚΑΒ Δράμας, Καβάλας και Σερρών.

Ήταν για έξι χρόνια εκλεγμένος εκπρόσωπος των γιατρών του Νοσοκομείου Καβάλας.

πηγή: alldaynews.gr

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy