MasterChef: Ο παίκτης που πήρε το χρυσό εισιτήριο για την τελική τριάδα του διαγωνισμού

από natasa

Το «MasterChef» φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος τους και οι παίκτες βάζουν καθημερινά τα δυνατά τους προκειμένουν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό και να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο!

Στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 23/5, ένας παίκτης κατάφερε να κερδίσει το χρυσό εισητήριο για την τελική τριάδα. Το αποτέλεσμα κρίθηκε μέσα από δύο δύσκολες δοκιμασίες.

Στην πρώτη δοκιμασία, η Μαρία Μπέη, ο Γιώργος Πορφύρης, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, ο Άγγελος Τσίγκακος και ο Νίκος Τράκας διαγωνίστηκαν στη δοκιμασία «Follow the Chef» και κλήθηκαν να ακολουθήσουν κατά γράμμα τα λεγόμενα του καλεσμένου chef, Νίκου Θωμά.

Αυτοί που τα πήγαν άψογα και κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη δοκιμασία ήταν η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας.

Στη συνέχεια οι δυο τους έπρεπε να αντιγράψουν ένα απαιτητικό πιάτο δια χειρός του καταξιωμένου καλεσμένου chef Γιάννη Λουκάκου. Ωστόσο, μία αστοχία ήταν αυτή που έκρινε το αποτέλεσμα της αποψινής δοκιμασίας στο MasterChef.

Ποιος κατάφερε λοιπόν να κερδίσει το χρυσό εισητήριο για την τελική τριάδα;

Ο Νίκος Τράκας ήταν εκείνος που τελικά κατάφερε να εντυπωσιάσει περισσότερο με το πιάτο του, αποφεύγοντας τις δύο επόμενες αποχωρήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy