Φρικτό Τροχαίο: Νεκρός ο οδηγός – Βαριά τραυματισμένη η σύντροφός του(Σοκαριστικές Εικόνες)

από natasa

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 3μμ στον δρόμο από Τσαίρι προς αεροδρόμιο.

Οι διακοπές για ένα ζευγάρι τουριστών από το Βέλγιο, στάθηκαν μοιραίες. Νεκρός ο άντρας και σε κρίσιμη κατάσταση η σύντροφός του.

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν συγκρούστηκε μετωπικά τετράτροχο όχημα (τύπου γουρούνα) με μικρό φορτηγό αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τυλιχτεί στις φλόγες αρχικά το τετράτροχο όχημα και στη συνέχεια το φορτηγό αυτοκίνητο το οποίο ήταν φορτωμένο με οικοδομικά υλικά.

Το ΕΚΑΒ κλήθηκε συνολικά να παραλάβει 5 τραυματίες εκ των οποίων οι δύο φαίνεται να είναι πιο σοβαρά.

Ο οδηγός της γουρούνας υπέκυψε στα τραύματα του, ενώ η κοπέλα, βαρύτατα τραυματισμένη, υποβάλλεται σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την ώρα σε χειρουργική επέμβαση.

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου καθώς επίσης και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να παραλάβουν τους πέντε συνολικά τραυματίες.

Εξαιτίας του ατυχήματος υπήρξε μεγάλη ουρά με ακινητοποίημένα οχήματα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Στο σημείο έσπευσε επίσης και κλιμάκιο της Τροχαίας Ρόδου για να καταγράψει τα δεδομένα του νέου ατυχήματος που παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία, αλλά και τα δεδομένα κάτω από τα οποία σημειώθηκε.

Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy