Συγκλονίζει η μητέρα του ειδικού φρουρού που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Καλλιμάρμαρο: «Δεν φταίει κανείς – Ο Θεός ήθελε να τον πάρει και τον πήρε»

από natasa

Καλλιμάρμαρο: Για τα όσα διαδραματίστηκαν το πρωί της Πέμπτης (11/5) στη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ύψος του Καλλιμάρμαρου, όπου σε τροχαίο δυστύχημα σκοτώθηκε ένας ειδικός φρουρός και οδηγός μηχανής, μίλησαν οι τραγικοί γονείς του αδικοχαμένου 30χρονου.

Τα όσα αναφέρει η μητέρα του, μιλώντας στο Star, προκαλούν θλίψη για τον 30χρονο που υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως και συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΟΑΣΑ την ώρα που επέστρεφε από την υπηρεσία του.

Η μητέρα του ειδικού φρουρού που σκοτώθηκε στο Καλλιμάρμαρο σπαράζει και προσπαθεί να σταθεί δυνατή. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μέχρι και οι νέοι γείτονες του που μετακόμισε πρόσφατα μου έλεγαν “τι καλό παιδί έχετε”. Το αγόρι μου! Ο Θεός να τον έχει στον παράδεισο! Να αναπαύσει την ψυχή του. Αν φταίει ο οδηγός δεν κρατάμε κάτι για τον οδηγό. Δε φταίει κανείς. Ήταν να πεθάνει το παιδάκι μου. Ήταν να φύγει. Ο Θεός ήθελε να τον πάρει και τον πήρε. Δε φταίει ούτε ο οδηγός, ούτε κανένας» ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα του, η οποία δεν καταλογίζει σε κανέναν ευθύνες για το δυστύχημα.

«Μας πήραν το πρωί και μας είπαν πως το παιδί είχε ατύχημα και απεβίωσε. Δεν ξέρουμε πώς έγινε. Γύριζε από τη δουλειά του, είχε τελειώσει τη βάρδια τη νυχτερινή και γύριζε στο σπίτι με τη μηχανή», πρόσθεσε σχετικά με το πώς έμαθε για τα τραγικά νέα για τον θάνατο του γιου της.

Καλλιμάρμαρο: «Λένε τα καλύτερα λόγια» για τον αδικοχαμένο ειδικό φρουρό

«Τελείωσε τη δουλειά, πήγαινε για το σπίτι του και είχε τροχαίο, από ότι μου είπε ο Διοικητής του. Τον χτύπησε λεωφορείο. Τον πήγανε στο νοσοκομείο, αλλά δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν, μου είπε ο διευθυντής του Ευαγγελισμού. Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, συνεσταλμένο, με ευαισθησίες. Τα καλύτερα λόγια λένε όλοι στην Καλαμπάκα. Χθες του μίλησα τελευταία φορά στο τηλέφωνο», ήταν τα λόγια του πατέρα του 30χρονου Ηλία.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy