Κρατάνε κρυφή την κηδεία: Η οικογένεια της Σούλη Σαμπάχ δεν λέει τίποτα για το τελευταίο αντίο και αυτός είναι ο λόγος

από natasa

Στα 92 της χρόνια έφυγε από τη ζωή η σπουδαία ηθοποιός Σούλη Σαμπάχ και η οικογένειά της αποφάσισε η κηδεία να γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Η ηθοποιός υπήρξε παντρεμένη από το 1955 με τον συνάδελφό της Δημήτρη Νικολαΐδη. Το ζευγάρι έμεινε μαζί μέχρι το 1993 όταν και έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της.

Σήμερα με ανάρτησή του στα social media ο Σπύρος Μπιμπίλας μετέφερε ένα μήνυμα της οικογένειας της αγαπημένης ηθοποιού. Η επιθυμία της οικογένειας είναι να μείνει κρυφός ο τόπος και η ώρα της κηδείας της καθώς θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Οι συγγενείς της Σούλης Σαμπάχ ένιωσαν πικρία, καθώς γράφτηκε πως η ηθοποιός πέθανε μόνη και ξεχασμένη και γι΄αυτό και πήραν την συγκεκριμένη απόφαση, τονίζοντας ότι ήταν δίπλα της σε όλη τη διάρκεια της περιπέτειας της υγείας της.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρει στην ανάρτησή του: «Η οικογένεια της αγαπημενης μας Σουλης Σαμπάχ, η οποια μας πληροφόρησε ότι ήταν κοντα της σε όλη την διαρκεια της περιπετειας της υγείας της (επειδή γράφηκε ότι έφυγε μόνη κ ξεχασμενη), μας ενημερώνει ότι επιθυμία της είναι η εξοδιος ακολουθία να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο γι αυτό δεν ανακοινώνει ώρα και τόπο».

πηγή

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy