Μαρία Παπαλάμπρου: «Ραγίζει» καρδιές με την ανάρτηση για την απώλεια του συζύγου της, Τάσου Αλεξόπουλου

από natasa

Τέσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν χτες, Τρίτη 25 Μαρτίου, από την ημέρα που ο σύζυγός της Μαρίας Παπαλάμπρου, Τάσος Αλεξόπουλος, «έφυγε» από τη ζωή.

Με αφορμή αυτή την τόσο ιδιαίτερη ημέρα, η γνωστή ηθοποιός προχώρησε σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Παπαλάμπρου δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία του εκλιπόντος συζύγου της και τη συνόδευσε με ένα μήνυμα που «ραγίζει» καρδιές.

«Σαν σήμερα πριν από 4 χρόνια έφυγες αγαπημένε μου Τάσο από τη ζωή. Το σώμα σου δεν είναι εδώ, είναι όμως πάντα για μένα και τη Φαίδρα μας εδώ η ψυχή σου, το χαμόγελό σου, η αγάπη σου, η τρυφερότητα σου, η έμπνευσή σου, η δημιουργικότητά σου. Είσαι η χαρά της ζωής μας και ας μην είσαι εδώ», ήταν τα λόγια με τα οποία η Μαρία Παπαλάμπρου συνόδευσε την ανάρτησή της.

Πρόσφατα, η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και -μεταξύ άλλων- ανέφερε ότι η απώλεια του συζύγου της ήταν ο λόγος που η ίδια και η κόρης της, Φαίδρα, επέστρεψαν στην Ελλάδα από το Βερολίνο.

«Όταν πέθανε ο σύζυγός μου, γυρίσαμε στην Ελλάδα με την κόρη μου, την Φαίδρα. Είχα την ανάγκη να βρεθώ πιο κοντά στην οικογένεια. Είχα φυσικά, κι εκεί πολλούς φίλους και γνωστούς, αλλά όταν έχεις μια απώλεια, τόσο σημαντική για τη ζωή σου, έχεις την ανάγκη των πολύ κοντινών σου ανθρώπων, με τους οποίους έχεις μεγαλώσει και με αυτούς που ξέρεις ότι δεν χάνεσαι ποτέ», είχε πει η Μαρία Παπαλάμπρου.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy