«Μεγιστάνας» ο Χρήστος Φερεντίνος: Αυτή ήταν η πολυτελής βίλα του στην Εκάλη(φωτό)

από natasa

Το αστρονομικό ποσό που την πούλησε

Πριν από μια δεκαετία περίπου ο Χρήστος Φερεντίνος αποφάσισε να πουλήσει την πολυτελή βίλα του στην περιοχή της Εκάλης, σύμφωνα με το τότε ρεπορτάζ του Δημήτρη Νικολάου για την εφημερίδα “REAL NEWS”. Αν κρίνουμε από την εικόνα, ο παρουσιαστής ζούσε σαν μεγιστάνας.

Η απόφαση είχε ληφθεί μαζί με την σύζυγό του Σοφία Παυλίδου, καθώς δεν είχαν πάρει ακόμα διαζύγιο

Η αγορά του συγκεκριμένου οικήματος είχε πραγματοποιηθεί το 2007, σε συγκρότημα κατοικιών. Το συγκεκριμένο σπίτι είχε πολλά έξοδα συντήρησης κι έτσι απευθύνθηκαν σε μεσιτικό γραφείο.

Το σπίτι λόγω της συμφέρουσας τιμής στην εν λόγω περιοχή, πουλήθηκε σε μικρό χρονικό διάστημα στην αντικειμενική του αξία, έναντι 520.000 ευρώ. Η τιμή αυτή είναι χαμηλότερη από την τιμή που αρχικά είχε αγοραστεί η μεζονέτα, αφού αποτελείται από υπόγειο 130 τ.μ, ισόγειο 127 τ.μ, πρώτο όροφο 94 τ.μ και δώμα 113 τ.μ., διαθέτει πισίνα 42τ.μ και κήπο 415 τ.μ.

Η συγκεκριμένη οικία αποτελούσε τότε την δεύτερη κατοικία του Χρήστου Φερεντίνου, καθώς ο ίδιος με την οικογένεια του ζούσε σε άλλο σπίτι στην Δροσιά.

Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy