«Η Λένα προτίμησε να…» – Η πρώτη δήλωση του Μπουρδούμη για το διαζύγιό του με τη Δροσάκη

από natasa

Το διαζύγιο του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και της Λένας Δροσάκη έπεσε σαν βόμβα στην σόουμπιζ, καθώς δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα.

Ωστόσο, μετά από 4 χρόνια συμβίωσης, δύο χρόνια γάμου ένα παιδί οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ένας χωρισμός αρκετά δύσκολς, αφού φέτος οι δυο τους παίζουν μαζί στο θέατρο, με τις ισορροπίες να είναι αρκετά δύσκολες.


Το βράδυ της Τετάρτης όπου τα τηλεοπτικά συνεργεία βρίσκονταν εκεί οι δυο τους κατέφτασαν μαζί, ενώ η κάμερα του Mega Καλημέρα κατέγραψε και τον αποχαιρετισμό τους στη σκηνή μετά το τέλος του έργου.

Τραγική ειρωνεία: Προσπαθούσε επί 17χρόνια για παιδί και Γέννησε τον Δολοφόνο της-Την Έθαψαν ακριβώς απέναντι από το σπίτι της

Η πρώτη αντίδραση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη

Η δημοσιογράφος του Mega ρώτησε τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη για το διαζύγιο ο οποίος της απάντησε:

“Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση. Είμαι πολλά χρόνια στον χώρο, ξέρω πώς να χειριστώ κάποιες καταστάσεις. Στην παρούσα φάση, η Λένα προτίμησε να μιλήσει δίνοντας μία γραπτή δήλωση, αλλά εγώ δεν θα πω τίποτα”.

«Γέμισα μώλωπες σε όλο μου το σώμα από ένα σπυράκι και οι γιατροί δεν μπορούν να βοηθήσουν»

Η δήλωση της Λένας Δροσάκη

Η Λένα Δροσάκη από την πλευρά της έδωσε μια γραπτή δήλωσε όπου αναφέρει:

“Υπάρχει ένα παιδί και αυτό είναι η προτεραιότητά μου. Είναι σε μία τρυφερή ηλικία που πρέπει να σεβαστώ. Γι’ αυτό δεν επιθυμώ να προχωρήσω σε περαιτέρω σχόλια”.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy