Τα πάνω κάτω στην υπόθεση της Μαντλίν ΜακΚάν: Βγήκε το αποτέλεσμα της ανάλυσης προσώπου της 21χρονης Πολωνής

από natasa

Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στη δημοσιότητα για την 21χρονη που κάνει λόγο στο TikTok και στα μέσα για την εξαφάνιση της Μαντλίν!

Αυτό διαπιστώθηκε από μια πρώτη σύγκριση αναγνώρισης προσώπου, αναφέρει η ισραηλινή εφημερίδα The Jerusalem Post η οποία πρώτη είχε δημοσιεύσει την ιστορία της 22χρονης από την Πολωνία η οποία υποστηρίζει πως αυτή είναι το κοριτσάκι από τη Βρετανία που εξαφανίστηκε πριν από 16 χρόνια ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά της στην Πορτογαλία.

Λίγο αφότου η Βέντελ διατύπωσε δημοσίως τους ισχυρισμούς της ότι είναι η Μαντλίν, η ελβετική εταιρεία Ava-X δημοσίευσε φωτογραφίες της Βέντελ και της ΜακΚάν μέσω του λογισμικού αναγνώρισης προσώπου Iris που ειδικεύεται σε υποθέσεις αγνοουμένων

Ο προϊστάμενος του Ava-X, Κρίστιαν Φέρλιν, δήλωσε στο γερμανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Blick ότι ενώ οι παιδικές φωτογραφίες της Βέντελ και οι ενήλικες φωτογραφίες της ταίριαζαν μια χαρά, η σύγκριση μεταξύ των φωτογραφιών της Μακάν και της Βέντελ δεν ταιριάζουν.

«Είναι πρακτικά αδύνατο για την νεαρή Πολωνέζα να είναι η Μάντι», είπε ο Φέρλιν στο Blick. «Μένει το τεστ DNA».

πηγή

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy