Λαχταριστά, τα τρως χωρίς τύψεις: Τα κουλουράκια γιαουρτιού που φτιάχνονται χωρίς ζάχαρη

από natasa

Η πιο εύκολη συνταγή για πεντανόστιμα, αφράτα κουλουράκια με γιαούρτι που θα ευχαριστήσουν τις υπογλυκαιμίες σας και θα ικανοποιήσουν επαρκώς τον ουρανίσκο σας.

Αν έχετε όρεξη για γλυκό και δεν θέλετε να επιβαρύνεται τον οργανισμό σας με θερμίδες, σας έχουμε τη λύση. Πρόκειται για μία εύκολη, γρήγορη, οικονομική και γευστική συνταγή για κουλουράκια, που φτιάχνονται από γιαούρτι. Στο παρακάτω άρθρο δίνεται η συνταγή. Δοκιμάστε τα και θα μας θυμηθείτε.

Υλικά

  • 100 γραμμάρια ελαιόλαδο.
  • 100 γραμμάρια ηλιέλαιο.
  • 1 αυγό.
  • Χυμός πορτοκαλιού.
  • Ξύσμα από δύο πορτοκάλια.
  • 1 γιαούρτι.
  • 1 κουταλιά του γλυκού κανέλα.
  • 1 μπέικιν πάουντερ.
  • 2 βανίλιες.
  • 2 κουταλιές της σούπας έως και
  • 3 κουταλιές της σούπας γάλα και αλεύρι για όλες τις χρήσεις. (* Εναλλακτική λύση: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αλεύρι ολικής άλεσης)

Εκτέλεση

Στην αρχή ζυμώνουμε, τα κουλουράκια μας.
Στη συνέχεια ανάβουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς Κελσίου. Επίσης, βάζουμε το φούρνο μας στον αέρα.
Έπειτα, ψήνουμε, τα κουλουράκια μας. Όμως, ψήνουμε, τα κουλουράκια μας, χωρίς να τα αλείψουμε, με αυγό.Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως ψήνουμε τα κουλουράκια μας έως ότου εκείνα πάρουν ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.

(* Προσοχή: Ελέγχουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, το ψήσιμο από τα κουλουράκια μας. Σκοπός είναι να πάρουν ωραίο χρώμα και να ψηθούν σωστό. Όχι, να καούν και να γίνουν ξερά. Καλό είναι λοιπόν να προσέχουμε για να έχουμε…)

πηγή

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy