Όλη η Ελλάδα αποχαιρετά το «παιδί του λαού», Νίκο Ξανθόπουλο: Κατέρρευσε η σύζυγός του Εριφύλη

από natasa

Αυτή την ώρα γίνεται η πολιτική κηδεία του Νίκου Ξανθόπουλου. Το παιδί του λαού «έφυγε» για τη γειτονιά των αγγέλων και τώρα συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές τού λένε το τελευταίο «αντίο».

Η πολιτική κηδεία του σπουδαίου ηθοποιού του ελληνικού κινηματογράφου γίνεται στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Εκεί βρίσκονται από νωρίς η πολυαγαπημένη του σύζυγος Εριφύλη, τα τέσσερα παιδιά του – τρεις γιοι και μια κόρη – και τα εγγόνια του.

Νίκος Ξανθόπουλος κηδεία: Η Ελλάδα αποχαιρετά το παιδί του λαού

 

 

 

 

Η σορός ήταν από τις 12 το μεσημέρι στην ειδική αίθουσα, ώστε όσοι θέλουν να τον αποχαιρετήσουν. Έπειτα, το φέρετρο μεταφέρθηκε στο θάλαμο των πολιτικών κηδειών για το τρισάγιο και στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ακολουθήσει αποτέφρωση στη Ριτσώνα.

Η οικογένειά του με ανακοίνωση ανέφερε πως αντί στεφάνων ζητά να κατατεθούν χρήματα στο ίδρυμα «Το Σπίτι του Ηθοποιού»

Η ανακοίνωση της οικογένειας του Νίκου Ξανθόπουλου: “Η οικογένεια του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου ενημερώνει ότι η κηδεία του θα είναι πολιτική. Στα πλαίσια της τελετής θα διεξαχθεί τρισάγιο την Τρίτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 13.00 στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών, επιθυμία της δε είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο ΙΔΡΥΜΑ « Το Σπίτι του Ηθοποιού» (Alpha Bank GR 45 0140 2280 2280 0200 2002 719 – Εις μνήμην Νίκου Ξανθόπουλου)”

πηγή 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy