Σκέτη καταστροφή!: Μην κάνετε ποτέ αυτή την κίνηση πριν βράσετε τα μακαρόνια

από natasa

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται για όσους μαγειρεύουν μακαρόνια, καθώς μπορεί να είναι θεωρητικά ένα εύκολο πιάτο, αλλά άλλο τόσο εύκολο είναι να κάνουμε λάθη, με ένα εξ αυτών να είναι μετά το βράσιμο.

Αφού τα βράσεις, λοιπόν, κάνεις το λάθος (εκτός από το να τα σουρώσεις) να τα «κάψεις» με βούτυρο ή και λάδι.

Μέγα λάθος αν σκεφτείς πως οι Ιταλοί –που ξέρουν καλύτερα απ’ όλους τι θα πει μακαρονάδα– δεν φέρονται με τέτοιο βίαιο τρόπο στα μακαρόνια

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy