Θα μοσχοβολίσει το σπίτι! – Πανεύκολα και τραγανά κουλουράκια πορτοκαλιού

από natasa

Θέλετε να κάνετε μία γρήγορη, εύκολη, οικονομική και γευστική συνταγή για γλυκό. Επιθυμείτε να έχετε κάτι γλυκό για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και το οποίο να είναι και υγιεινό. Τότε, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα. Αναλυτικότερα:

 

Κουλουράκια πορτοκαλιού – Εύκολη συνταγή: Ακολουθούν τα υλικά της συνταγής, καθώς και οδηγίες για την εκτέλεσή της

– Ένα νεροπότηρο χυμό πορτοκάλι
– Ένα νεροπότηρο ηλιέλαιο
– Ένα νεροπότηρο ζάχαρη
– Ένα μπέικιν πάουντερ
– Μια βανίλια
– Το ξύσμα από ένα πορτοκάλι
– Αλεύρι περίπου 750 γραμμάρια

* Προσοχή: Το νεροπότηρο υπολογίζεται πως είναι 300ml

Το μυστικό υλικό για τηγανίτες που λιώνουν στο στόμα!

 Η εκτέλεση της συνταγής

– Ανακατεύουμε τα υγρά υλικά μας.
– Βάζουμε το μπέικιν πάουντερ στο αλεύρι μας.
– Ζυμώνουμε τα υλικά μας.
– Σταματάμε να ζυμώνουμε, τα υλικά μας.
– Αφήνουμε, τη ζύμη μας, να ξεκουραστεί για περίπου μία ώρα (σ.σ. εξήντα λεπτά).
– Πλάθουμε, με τα υλικά μας, τα κουλουράκια μας.
– Τοποθετούμε, λαδόκολλα, στο ταψί μας.
– Τοποθετούμε, τα κουλουράκια μας, στο ταψί μας, το οποίο περιέχει λαδόκολλα.
– Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς Κελσίου.
– Τοποθετούμε το ταψί με τα κουλουτάκια μας στο φούρνο μας.
– Ψήνουμε τα κουλουράκια μας στους 180 βαθμούς Κελσίου.
– Ψήνουμε τα κουλουράκια μας για περίπου δεκαπέντε με είκοσι λεπτά ή έως ότου, τα κουλουράκια μας, πάρουν χρώμα.

* Προσοχή: Καλύτερα είναι να ελέγχουμε τα κουλουράκια μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα (σ.σ. περίπου κάθε πέντε λεπτά). Έτσι, θα αποφύγουμε να μας καούν, τα κουλουράκια μας.

Διαβάστε επίσης:

 

 

Το διαβάσαμε εδώ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy