Έριξε μια χούφτα παγάκια μέσα στον κιμά – Το απίστευτο κόλπο για να γίνει το μπιφτέκι σας πιο αφράτο

από natasa

Εδώ που τα λέμε και ποιος δε θέλει ζουμερά και αφράτα μπιφτέκια στο φούρνο; Και τι και αν η συνταγή μας υπόσχεται… αφράτο αποτέλεσμα; Στο τέλος, αρκετές φορές κάτι γίνεται και δεν είναι αφράτα και ζουμερά όσο θα θέλαμε.

Ωστόσο, μεταξύ άλλων κόλπων, υπάρχει κι ένα που αν το δοκιμάσετε, θα σας ενθουσιάσει με το αποτέλεσμα. Δείτε ποιο είναι αυτό:

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε ένα παγάκι πάνω στο μπιφτέκι την ώρα που ψήνεται. Με αυτό τον τρόπο το μπιφτέκι σας θα γίνει πιο αφράτο και πιο ζουμερό. Ο λόγος είναι ότι την ώρα που ψήνεται είναι η κατάλληλη στιγμή για να βραχεί με νερό.

 

Έριξε μια χούφτα παγάκια μέσα στον κιμά - Το απίστευτο κόλπο για να γίνει το μπιφτέκι σας πιο αφράτο

 

Δοκιμάστε το και θα δείτε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα…

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy