Εύκολη πίτσα στο ταψί, που πετυχαίνει πάντα, έτοιμη σε 40 λεπτά

από natasa

Όλοι λατρεύουν τις πίτσες. Σε γενικές γραμμές είναι σχετικά εύκολο να φτιάξει κάποιος την δικιά του πίτσα. Αυτή η συνταγή, έρχεται να σας λύσει τα χέρια, όχι μόνο σε ταχύτητα, αλλά και σε γεύση. Δοκιμάστε την και θα μας θυμηθείτε!

Πίτσα σε ταψί: Τα υλικά που θα χρειαστούμε

Για την Ζύμη:

  • 2 φλυντζανια αλεύρι
  • 1 φλυντζανι γιαούρτι
  • 1/2 φλυντζανι ηλιέλαιο
  • 2 κουταλάκια μπεικιν παουτερ

Για την Γέμιση:

  • 1 φλυντζανι χαλούμι κομμένο σε τετράγωνακια
  • 1 φλυντζανι ντομάτα σε τετραγωνάκια
  • 1 φλυντζανι μπέικον
  • 1 φλυντζανι Χαμ
  • 400 γραμμάρια μανιτάρια
  • 3 φλυντζανια τυριά
  • 1/2 φλυντζανι ελιές
  • 2 κουταλάκια ρίγανη

Για την Επικάλυψη:

  • 4 αυγά
  • 1 φλιτζάνι γάλα εβαπορέ ή φρέσκο

Πίτσα σε ταψί: Εκτέλεση συνταγής

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά της ζύμης σε ένα μπωλ και τα ζυμώνουμε. Κατόπιν απλώνουμε την ζύμη μας στην βάση του ταψιού μας .
  2. Σε ένα μπωλ βάζουμε όλα τα υλικά της γέμισης εκτός από τα τυριά. Βάζουμε την μισή δοσολογία πάνω στην ζύμη. Πασπαλίζουμε με 1 φλιτζάνι τυρί και τέλος βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά της γέμισης. Πασπαλίζουμε με 2 φλιτζάνια τυριά.
  3. Κτυπάμε τα αυγά μας. Προσθέτουμε το γάλα και το περιχύνουμε πάνω στην πίτσα μας. Την ψήνουμε στους 170′ για 40′-45′.

( Αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε οτιδήποτε υλικά θέλουμε εμείς με την δοσολογία που σας έχω γράψει ).

Η Συνταγή είναι της κ. Chryso Lefou και η εκτέλεση από Andriana Antoniou

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy