Μαρία Σολωμού: “Δεν ήταν εύκολο – Ήρθε ο γιος μου και με έδιωξε”

από natasa

Μαρία Σολωμού: Η θεατρική επιστροφή της και η σχέση με τον γιο της

Καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno», η Μαρία Σολωμού παραχώρησε μια συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με αφορμή την επιστροφή της στο θέατρο με τον μονόλογο «Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε μια παλαιότερη δήλωσή της, όπου είχε αποκαλύψει ότι ο γιος της ζει με τον πατέρα του, τον Μάριο Αθανασίου.

Πάνω σε αυτό, η ίδια ανέφερε: “Θέλει εξήγηση το πώς άφησα το παιδί να μείνει με τον μπαμπά του, την εξήγηση δεν την έδωσα. Δεν δίνεις δημόσια την εξήγηση και λένε “Αυτή, σκασίλα της”. Εγώ έκανα να φύγω από το σπίτι που μένανε όλοι πέντε μήνες. Ήρθε ο γιος μου και με έδιωξε. ‘Έλεγα “θα φύγω, θα φύγω”. Δεν ήταν εύκολο αλλά όταν έχεις πει δυο πράγματα, όταν έχεις ένα παιδί που… όταν έχεις μία οικογένεια εκεί και αυτό το παιδί δεν έχει μεγαλώσει με την οικογένεια αυτή και έχει μεγαλώσει με μένα. Λέω “γιατί να μη δει ότι είναι και η άλλη οικογένεια”. Το σκεφτήκαμε πολύ σφαιρικά. Έκανα πέντε μήνες να φύγω. “Έλα μαμά φύγε, θέλουμε να το κάνουμε play room” μου έλεγε ο γιος μου. Και βέβαια ο γιος μου πάλι με μένα μένει πια πάλι“.

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy